Siloam Curaçao

Ook u kunt helpen

Help mee

Helpt u mee Siloam Village te laten groeien tot een fijn en veilig dorp waar kinderen liefdevol en volgens een Bijbels moraal opgevangen, verzorgd en begeleid worden? Dit kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door ons financieel te ondersteunen, ons kinder adoptieplan, het sponsoren van warme maaltijden maar ook door ons te liken op Facebook en onze berichten en foto’s te delen. Op deze manier worden steeds meer mensen zicht bewust worden van wat we doen en waar we voor staan.

Ik wil graag:

Periodieke donatie

Ik wil Siloam Curaçao periodiek ondersteunen en help graag mee. Klik op de knop doneer:

 

Doneer

Direct doneren

Doe een eenmalige donatie aan de Vrienden van Siloam via iDeal of creditcard:

Doneer

Doneer via Paypal

Vanuit Curaçao

Maduro & Curiëls Bank, rekeningnr. 13206503

swift: mcbkcwcu

t.n.v. Stichting Klein Jeruzalem

P.O. Box 4706 Curaçao

Vanuit Nederland

IBAN:  NL10 INGB 0007 6682 72

BIC:   INGBNL2A

t.n.v. Stichting Vrienden van Siloam

Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Adopteer een kind

Als u een kind van Siloam ‘adopteert’ draagt u bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van een kind dat bij ons verzorgt wordt. Siloam zorgt onder andere voor;

Bescherming, het leren van normen en waarden in een Christelijke omgeving, gezonde voeding, goede gezondheidszorg en goed onderwijs.

Kortom: een betere toekomst voor het kind. Het kind dat u ‘adopteert’ zal u 2x per jaar contacten door middel van een brief, foto’s etc. Ook u hebt de mogelijkheid om met het kind contact te hebben door middel van het schrijven van brieven.U kunt een kind sponsoren voor 30 euro per maand. De kosten voor de verzorging van een kind liggen per maand veel hoger, daarom kan het zijn dat er meerdere sponsoren voor een kind zijn. Uw sponsoring is fiscaal aftrekbaar.
Als u het op uw hart heeft om een kind te sponsoren, kunt u een email sturen naar email met uw N.A.W. gegevens, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk de gegevens van het desbetreffende kind en de nodige informatie voor de sponsoring.

Sponsor een warme maaltijd

Siloam verstrekt vanaf april 2020 warme maaltijden aan bejaarden, daklozen en gezinnen die in moeilijke situaties verkeren. Wij hebben uw support hiervoor hard nodig. Wilt u ons helpen om deze groep mensen te voorzien van een warme maaltijd?

Meld u aan voor uw donatie. Uw bijdrage is van harte welkom:

Doneer